[email protected]

Pošaljite nam email

061/656-09-88

Pozovite nas

PRVI PREDAK Snežana Prokić sa CD-om, posveta Autora

PRVI PREDAK Snežana Prokić sa CD-om, posveta Autora

cena: prodato

PRVI PREDAK

Snežana Prokić sa CD-om, posveta Autora

Praktični priručnik za prevazilaženje prepreka, otpora, blokada i
sopstveno osnaživanje i ohrabrivanje
Koliko preci utiču na naše živote ?

Beograd,
1.štampano izdanje, PR Divine Sound, 2021.

ilustrovano, 24 cm, 256 strana,
tvrd povez.
Stanje Veoma dobro, kao novo.

Snežana Prokić, astrolog, trener životnog ra¬zvoja i poslovnih veština, professional coach asocijacije european coaching association u oblasti ličnog i poslovnog razvoja: eca busi¬ness and management coach i eca partners & family coach.

jedna je od osnivača udruženja za unapređe¬nje, lični razvoj i učenje „posvećenost radosti života”, nlp master, konsultant porodičnih konstelacija (order of love), energetski psi¬holog, regresoterapeut. autor je knjige „prvi predak“ koju prati fenomenalna muzika bran¬ka isakovića kroz cd. knjiga nalazi svoj put do čitalaca, njihovog srca, isceljenja.

U metodi Prvog pretka se unutar rada traga za SVIM AKTIVNIM precima, onim PRVIM PRECI­MA od kojih je sve počelo i nastavilo da se po­novlja kroz pokoljenja i pokoljenja potomaka, sve do današnjih dana. Traga se za svim onim precima u kojima postoji uzrok datog problem i ONI se isceljuju. Zbog toga je metoda Prvog pretka detaljnija i brža, u smislu da razreši jed­nom zauvek uzroke tog problema u svim loza­ma odjednom, kroz jedan isti rad, koji traje oko 6 sati ili se podeli na 4 termina u određenim vremenskim razmacima.

Kako sama autorka kaze ovo je knjiga samopomoci. Sve priče vaših predaka koje postoje kao informacije unutar vašeg fizičkog tela, kreiraju vaš izgled, karakter, ponašanje.
Ukoliko priče njihovih života nisu bile prijatne, a oni bili za života ili nakon smrti, odbačeni i nepriznati, priče (informacije) njihovih života kreiraju: energetske blokade u vašem telu, veliki deo vaših negativnih uverenja, strahova, tuga, patnji, krivica i okrivljavanja u vama je posledica tih njihovih priča.
I ono što je najvažnije, te priče kreiraju u vama otpore da se pokrenete, da krenete u akciju i ka ostvarivanju vaših snova.
Metoda Prvog pretka pripada terapeutskoj me­todi Porodičnog rasporeda (Order of love), uz kombinaciju još nekoliko terapeutskih metoda poput Theta Healinga, neurolingvističkog pro­gramiranja, energetske psihologije i astrologije.
Svi principi koji važe u Porodičnom rasporedu su univerzalni zakoni i važe i u ovoj metodi.
Postavljajući problem koji muči klijenta, u ener­getskom radu Porodičnog rasporeda se poka­zuje ona loza klijenta u kome je predak u kome je najjači uzrok problema.

Poručite Ovu Knjigu

Možda Vam Se Dopadne