[email protected]

Pošaljite nam email

061/656-09-88

Pozovite nas

DEJAN STANKOVIC monografija Mirko Vrbica

dejan stankovic monografija

dejan stankovic monografija

Cena prodato

Monografija kapitena reprezentacije Srbije Dejana Stankovića predstavlja hronologiju jedne izuzetno bogate i uspešne karijere. Od dana kada je kao klinac početkom devedesetih zakucao na vrata jednoga kluba do sjaja u Zvezdi, krune u večnom gradu i kasnije u Milanu, odnosno svih važnih trenutaka u privatnom životu i dresu „ tri” reprezentacije „ Jugoslavije, SiCG, Srbije” , Dejan Stanković godinama ruši mnoge rekorde i svojim igrama i ponašanjem postaje uzor onima koji sanjaju njegov put.

Pričom u prvom licu, kapetan leta za Južnu Afriku, upoznaje javnost sa svim iskušenjima koja daju pečat raznim poglavljima njegove karijere. Ono što knjigu čini posebnom je činjenica da nešto slično, uz dužno poštovanje, na ovim prostorima niko nije uradio.

Luksuzno spakovana i opremljena, obogaćena sa mnoštvom atraktivnih i dinamičnih fotografija, ova monografija je posebna i zbog sadržaja, jer pored Dejanove priče, i drugi pričaju o njemu. Bivši i sadašnji treneri, saigrači, ljudi bez kojih Dejan Stanković ne bi postao ikona srpskog, italijanskog i svetskog fudbala. Imena, izjave i priče Moratija, Murinja, Kranjotija, Antića, Eriksona, Mančinija, Ljupka i Vladimira Petrovića, Ibrahimovića, Mihajlovića, Zanetija, Mijatovića, Vidića, Kivua, Materacija, Totija, Maldinija, Nedveda, Neste, Bokšića, Figa, Cezara i mnogih drugih, čine ovu knjigu posebnom i jedinstvenom.

Broj strana: 338
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
Format: 23,5 x 32 cm
Godina izdanja: 2010

Poručite Ovu Knjigu

Možda Vam Se Dopadne